Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/19571
Назва: Особливості автоматизованого керування режимами випікання хлібної продукції
Автори: Іващук, В. В.
Ладанюк, А. П.
Бібліографічний опис: Іващук В. В. Особливості автоматизованого керування режимами випікання хлібної продукції / В. В. Іващук, А. П. Ладанюк // Автоматика / Automatics – 2011 : матеріали XVIII Міжнародної конференції з автоматичного управління, 28–30 вересня 2011 року, Львів / Національна академія наук України [та інші]. – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2011. – С. 213.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Теми: temperature-steam mode
deadlock type oven
discrete control
steam processing
stress of heat in oven
forced convection
Короткий огляд (реферат): Presented results of the control system of technological modes baking bread blanks in the deadlock type oven with forced convection of heat flow.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/19571
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Автоматика / Automatiсs. – 2011 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
114-Ivashchuk-213.pdf171,22 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.