Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/19571
Title: Особливості автоматизованого керування режимами випікання хлібної продукції
Authors: Іващук, В. В.
Ладанюк, А. П.
Bibliographic description (Ukraine): Іващук В. В. Особливості автоматизованого керування режимами випікання хлібної продукції / В. В. Іващук, А. П. Ладанюк // Автоматика / Automatics – 2011 : матеріали XVIII Міжнародної конференції з автоматичного управління, 28–30 вересня 2011 року, Львів / Національна академія наук України [та інші]. – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2011. – С. 213.
Issue Date: 2011
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Keywords: temperature-steam mode
deadlock type oven
discrete control
steam processing
stress of heat in oven
forced convection
Abstract: Presented results of the control system of technological modes baking bread blanks in the deadlock type oven with forced convection of heat flow.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/19571
Content type: Article
Appears in Collections:Автоматика / Automatiсs. – 2011 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
114-Ivashchuk-213.pdf171,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.