Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/19377
Назва: Технологічні особливості введення піноутворювачів при виготовленні ніздрюватих бетонів
Інші назви: Technological features of foaming agent introduction to the aerated concrete production
Автори: Очеретний, В.
Ковальський, В.
Бондар, А.
Діденко, А.
Бібліографічний опис: Технологічні особливості введення піноутворювачів при виготовленні ніздрюватих бетонів / Володимир Очеретний, Віктор Ковальський, Альона Бондар, Анна Діденко // Геодезія, архітектура та будівництво : матеріали IV Міжнародної конференції молодих вчених GAC-2011, 24–26 листопада 2011 р., Україна, Львів / Національний університет "Львівська політехніка". – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2011. – С. 126–129. – (3-й Міжнародний молодіжний фестиваль науки "Litteris et Artibus"). – Бібліографія: 10 назв.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Теми: ніздрюваті бетони
поверхнево-активні речовини
пінобетон
поризовані сухі будівельні суміші
Короткий огляд (реферат): Розглянуто технологію виробництва ніздрюватих бетонів з використанням поверхнево-ативних речовин та стабілізуючихї добавок при виготовлені пінобетонів. Досліджено залежність властивостей пінобетону від виду поверхнево-активної речовини та способу її введення в розчинову суміші. Вставновлено необхідність введення стабілізуючої добавки для покращення характеристик технічної піни. Отримано неавтокланий пінобетон з використанням відходів промисловості та синтетичного піноутворювача. Показана можливість використання органічних поверхево-активних ревочик як сухої поризуючої добавки у виготовленні пінобетонної суміші із сухих будівельних сумішей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/19377
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Геодезія, архітектура та будівництво (GAC-2011). – 2011 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
44-Ocheretnyi-126-129.pdf409,97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.