Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/188
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Буклів, Р. Л. | - |
dc.contributor.author | Яремко, З. М. | - |
dc.date.accessioned | 2009-09-02T10:30:37Z | - |
dc.date.available | 2009-09-02T10:30:37Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Буклів Р. Л. Аналіз кореляційної залежності між типом гідратації катіонів другої групи головної підгрупи та одно-, дво- і тризарядних аніонів та утворення кристалогідратів / Р. Л. Буклів, З. М. Яремко // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2008. – № 609 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 39-42. – Бібліографія: 10 назв. | uk |
dc.identifier.uri | http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/188 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано залежність між типом гідратації катіонів другої групи головної підгрупи та одно-, дво- і тризарядних аніонів та їхньою здатністю до утворення кристалогідратів із водних розчинів. Показано, що кристалогідрати утворюють переважно солі, які містять іони із різним типом гідратації, і на їхнє формування впливають як термодинамічні, так і кінетичні чинники. Dependence between the class of cations hydratation of the second grouping of main sub-grouping and one-, two-, threeloading anions and their capacity for formation of the crystallohydrates from water solutions is analysed. The crystallohydrates form salts contain of the ions with the different class of hydratations mainly is showed. The thermodynamics and kinetic factors influence on their modeling. | uk |
dc.publisher | Видавництво Національного університету "Львівська політехніка" | uk |
dc.title | Аналіз кореляційної залежності між типом гідратації катіонів другої групи головної підгрупи та одно-, дво- і тризарядних аніонів та утворення кристалогідратів | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2008. – № 609 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.