Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18895
Назва: Особливості формування виробничої собівартості на підприємствах харчової промисловості
Автори: Федорів, М. І.
Бібліографічний опис: Федорів М. І. Особливості формування виробничої собівартості на підприємствах харчової промисловості / М. І. Федорів // Проблеми обліку, контролю та аналізу в економіці України : тези доповідей ІV Студентської наукової конференції, Львів, 20–21 жовтня 2011 року / Національний університет "Львівська політехніка", Інститут економіки і менеджменту, Кафедра обліку та аналізу. – Львів : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2011. – С. 80–81. – Бібліографія: 7 назв.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18895
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Проблеми обліку, контролю та аналізу в економіці України. – 2011 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
43-Fedoriv-80-81.pdf126,98 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.