Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18895
Title: | Особливості формування виробничої собівартості на підприємствах харчової промисловості |
Authors: | Федорів, М. І. |
Bibliographic description (Ukraine): | Федорів М. І. Особливості формування виробничої собівартості на підприємствах харчової промисловості / М. І. Федорів // Проблеми обліку, контролю та аналізу в економіці України : тези доповідей ІV Студентської наукової конференції, Львів, 20–21 жовтня 2011 року / Національний університет "Львівська політехніка", Інститут економіки і менеджменту, Кафедра обліку та аналізу. – Львів : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2011. – С. 80–81. – Бібліографія: 7 назв. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Видавництво Львівської політехніки |
URI: | http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18895 |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Проблеми обліку, контролю та аналізу в економіці України. – 2011 р. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
43-Fedoriv-80-81.pdf | 126,98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.