Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18895
Title: Особливості формування виробничої собівартості на підприємствах харчової промисловості
Authors: Федорів, М. І.
Bibliographic description (Ukraine): Федорів М. І. Особливості формування виробничої собівартості на підприємствах харчової промисловості / М. І. Федорів // Проблеми обліку, контролю та аналізу в економіці України : тези доповідей ІV Студентської наукової конференції, Львів, 20–21 жовтня 2011 року / Національний університет "Львівська політехніка", Інститут економіки і менеджменту, Кафедра обліку та аналізу. – Львів : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2011. – С. 80–81. – Бібліографія: 7 назв.
Issue Date: 2011
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18895
Content type: Article
Appears in Collections:Проблеми обліку, контролю та аналізу в економіці України. – 2011 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
43-Fedoriv-80-81.pdf126,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.