Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18779
Title: Інноваційний розвиток хлібопекарської галузі України: основні напрями, проблеми, ризики
Authors: Скопенко, Н. С.
Bibliographic description (Ukraine): Скопенко Н. С. Інноваційний розвиток хлібопекарської галузі України: основні напрями, проблеми, ризики / Н. С. Скопенко // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2010. – № 684 : Проблеми економіки та управління. – С. 66–71. – Бібліографія: 4 назви.
Issue Date: 2010
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Keywords: інновації
інноваційний розвиток
ризик
чинники ризику
хлібопекарська галузь
innovations
innovative development
risk
risk factors
bakery industry
Abstract: Розглянуто основні напрямки інноваційного розвитку хлібопекарської галузі України в сучасних умовах, визначено головні проблеми та перспективи. Виділено елементарні ризики, що супроводжують інноваційну діяльність, і основні чинники, що їх спричинять. The basic directions of Ukrainian bakery industry innovative development are examined in the article. The main problems and prospects industry development are certain. The complex of elementary risks, that accompany innovative activity, and basic factors of influence, are selected.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18779
Content type: Article
Appears in Collections:Проблеми економіки та управління. – 2010. – №684

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15-66-71.pdf213,15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.