Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18779
Назва: Інноваційний розвиток хлібопекарської галузі України: основні напрями, проблеми, ризики
Автори: Скопенко, Н. С.
Бібліографічний опис: Скопенко Н. С. Інноваційний розвиток хлібопекарської галузі України: основні напрями, проблеми, ризики / Н. С. Скопенко // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2010. – № 684 : Проблеми економіки та управління. – С. 66–71. – Бібліографія: 4 назви.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Теми: інновації
інноваційний розвиток
ризик
чинники ризику
хлібопекарська галузь
innovations
innovative development
risk
risk factors
bakery industry
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні напрямки інноваційного розвитку хлібопекарської галузі України в сучасних умовах, визначено головні проблеми та перспективи. Виділено елементарні ризики, що супроводжують інноваційну діяльність, і основні чинники, що їх спричинять. The basic directions of Ukrainian bakery industry innovative development are examined in the article. The main problems and prospects industry development are certain. The complex of elementary risks, that accompany innovative activity, and basic factors of influence, are selected.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18779
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Проблеми економіки та управління. – 2010. – №684

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15-66-71.pdf213,15 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.