Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18775
Назва: Удосконалення управління інноваційною діяльністю підприємств харчової промисловості в Україні
Автори: Музика, В. С.
Бібліографічний опис: Музика В. С. Удосконалення управління інноваційною діяльністю підприємств харчової промисловості в Україні / В. С. Музика // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2010. – № 684 : Проблеми економіки та управління. – С. 135–139. – Бібліографія: 6 назв.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Теми: інновації
інноваційна діяльність
харчова промисловість
innovations
innovative activity
food industry
Короткий огляд (реферат): Досліджено розвиток інноваційної діяльності на підприємствах харчової промисловості України. Наведено основні чинники, що негативно впливають на інноваційний розвиток харчової промисловості та його управління. Проаналізовано фактори впровадження інновацій на підприємствах та запропоновано заходи щодо вдосконалення управління інноваційною діяльністю. In the article investigational development of innovative activity is on the enterprises of food industry of Ukraine. The factors of introduction of innovations are analysed on enterprises and measures are offered on perfection of management innovative activity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18775
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Проблеми економіки та управління. – 2010. – №684

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
29-135-139.pdf189,76 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.