Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18699
Назва: Особливості кавітаційної обробки молочної сироватки в присутності газів різної природи
Автори: Предзимірська, Л. М.
Шевчук, Л. І.
Старчевський, В. Л.
Бібліографічний опис: Предзимірська Л. М. Особливості кавітаційної обробки молочної сироватки в присутності газів різної природи / Л. М. Предзимірська, Л. І. Шевчук., В. Л. Старчевський // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2012. – № 726 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 229–232. – Бібліографія: 6 назв.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Теми: ультразвук
знезараження
молочна сироватка
природа газу
мікроорганізми
ultrasound
destruction
whey
nature of gas
microorganisms
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив ультразвукової кавітації в атмосфері різних газів на процес знешкодження мікроорганізмів молочної сироватки як основного компонента стоків молочної промисловості, з метою підвищення ефективності технології водоочищення. В полі дії ультразвукових хвиль істотно зменшується значення мікробного числа (МЧ), що покращує санітарно-епідеміологічний стан води. Експериментально доведено, що найвищу ефективність проявляє барботування інертного газу в ультразвуковому полі. The influence of ultrasonic cavitation in the atmosphere of different gases in a process of destruction of whey microorganisms as the main component of treatment of dairy industry to improve technologies of water treatment was investigated. In the field of ultrasonic waves substantially reduced microbial number (MN) values,which improves the sanitaryepidemiological status of water. Experimentally proved, that the highest efficiency shows flushing of inert gase in the ultrasonic field.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18699
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2012. – № 726

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
52-229-232.pdf218,25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.