Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18676
Назва: Дослідження термостабільності ферментного препарату Hytemphase 2XL
Автори: Мельник, Ю. Р.
Мельник, С. Р.
Магорівська, Г. Я.
Бібліографічний опис: Мельник Ю. Р. Дослідження термостабільності ферментного препарату Hytemphase 2XL / Ю. Р. Мельник, С. Р. Мельник, Г. Я. Магорівська // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2012. – № 726 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 95–98. – Бібліографія: 3 назви.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Теми: фермент
ферментний препарат
інактивація ферментного препарату
enzyme
enzymic preparation
inactivation of enzymic preparation
Короткий огляд (реферат): Розглянуто термостабільність ферментного препарату Hytemphase 2XL. Вивчено вплив температури, концентрації ферментного препарату і захисної дії середовища на амілолітичну активність досліджуваного ферментного препарату. Розраховано константи інактивації ферментного препарату та визначено активаційні параметри процесу інактивації ферментного препарату. The article is sacred to the thermostability of enzymic preparation of Hytemphase 2XL. Influence of temperature, concentration of enzymic preparation and protective operating of environment on amylolytic activity of the investigated enzymic preparation is studied. The constants of inactivation of enzymic preparation are expected and the activating parameters of process of inactivation of enzymic preparation are certain.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18676
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2012. – № 726

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
26-95-98.pdf157,97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.