Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18676
Title: Дослідження термостабільності ферментного препарату Hytemphase 2XL
Authors: Мельник, Ю. Р.
Мельник, С. Р.
Магорівська, Г. Я.
Bibliographic description (Ukraine): Мельник Ю. Р. Дослідження термостабільності ферментного препарату Hytemphase 2XL / Ю. Р. Мельник, С. Р. Мельник, Г. Я. Магорівська // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2012. – № 726 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 95–98. – Бібліографія: 3 назви.
Issue Date: 2012
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Keywords: фермент
ферментний препарат
інактивація ферментного препарату
enzyme
enzymic preparation
inactivation of enzymic preparation
Abstract: Розглянуто термостабільність ферментного препарату Hytemphase 2XL. Вивчено вплив температури, концентрації ферментного препарату і захисної дії середовища на амілолітичну активність досліджуваного ферментного препарату. Розраховано константи інактивації ферментного препарату та визначено активаційні параметри процесу інактивації ферментного препарату. The article is sacred to the thermostability of enzymic preparation of Hytemphase 2XL. Influence of temperature, concentration of enzymic preparation and protective operating of environment on amylolytic activity of the investigated enzymic preparation is studied. The constants of inactivation of enzymic preparation are expected and the activating parameters of process of inactivation of enzymic preparation are certain.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18676
Content type: Article
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2012. – № 726

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26-95-98.pdf157,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.