Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18667
Назва: Вибір оптимальних технологічних параметрів отримання антимікробної настоянки
Автори: Стадницька, Н. Є.
Павлюк, І. В.
Швець, В. В.
Губицька, І. І.
Лубенець, В. І.
Новіков, В. П.
Бібліографічний опис: Вибір оптимальних технологічних параметрів отримання антимікробної настоянки / Н. Є. Стадницька, І. В. Павлюк, В. В. Швець, І. І. Губицька, В. І. Лубенець, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2012. – № 726 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 105–110. – Бібліографія: 9 назв.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Теми: звіробій звичайний
антимікробна активність
настоянки
Hypericum perforatum
antimicrobial activity
tinctures
Короткий огляд (реферат): Експериментально обґрунтовано вплив технологічних параметрів (вид та розмір частинок сировини, співвідношення сировина–екстрагент, час настоювання) на показники антимікробної активності настоянки із звіробою звичайного (Hypericum perforatum). The article experimentally proved the influence of technological parameters (species and size of particles of raw, ratio of raw-extractant, time of infusion) on parameters of antimicrobial activity of tincture (Hypericum perforatum).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18667
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2012. – № 726

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
29-105-110.pdf253,57 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.