Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18656
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБліщ, Р. О.-
dc.date.accessioned2013-05-18T08:25:37Z-
dc.date.available2013-05-18T08:25:37Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationБліщ Р. О. Застосування ферментних препаратів протеолітичної дії при одержанні спиртової бражки / Р. О. Бліщ // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2012. – № 726 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 102–104. – Бібліографія: 4 назви.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18656-
dc.description.abstractДосліджено вплив протеолітичного ферментного препарату Нейтраза на вміст амінного азоту в суслі, динаміку виділення діоксиду вуглецю та накопичення біомаси дріжджів. Рекомендовано внесення ФП Нейтраза при приготуванні замісу в кількості 0,2 кг на 1 тонну крохмалю. The influence of enzyme preparation Neitraza on alcohol brew have been studied. Addition of enzyme preparation Neitraza in the starch row materials is recommended.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Львівської політехнікиuk_UA
dc.subjectпротеолітичний ферментний препарат Нейтразаuk_UA
dc.subjectenzyme preparation Neitrazauk_UA
dc.titleЗастосування ферментних препаратів протеолітичної дії при одержанні спиртової бражкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2012. – № 726

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
28-102-104.pdf215,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.