Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18656
Назва: | Застосування ферментних препаратів протеолітичної дії при одержанні спиртової бражки |
Автори: | Бліщ, Р. О. |
Бібліографічний опис: | Бліщ Р. О. Застосування ферментних препаратів протеолітичної дії при одержанні спиртової бражки / Р. О. Бліщ // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2012. – № 726 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 102–104. – Бібліографія: 4 назви. |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Видавництво Львівської політехніки |
Теми: | протеолітичний ферментний препарат Нейтраза enzyme preparation Neitraza |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив протеолітичного ферментного препарату Нейтраза на вміст амінного азоту в суслі, динаміку виділення діоксиду вуглецю та накопичення біомаси дріжджів. Рекомендовано внесення ФП Нейтраза при приготуванні замісу в кількості 0,2 кг на 1 тонну крохмалю. The influence of enzyme preparation Neitraza on alcohol brew have been studied. Addition of enzyme preparation Neitraza in the starch row materials is recommended. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18656 |
Тип вмісту : | Article |
Розташовується у зібраннях: | Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2012. – № 726 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
28-102-104.pdf | 215,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.