Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18656
Название: Застосування ферментних препаратів протеолітичної дії при одержанні спиртової бражки
Авторы: Бліщ, Р. О.
Библиографическое описание: Бліщ Р. О. Застосування ферментних препаратів протеолітичної дії при одержанні спиртової бражки / Р. О. Бліщ // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2012. – № 726 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 102–104. – Бібліографія: 4 назви.
Дата публикации: 2012
Издательство: Видавництво Львівської політехніки
Ключевые слова: протеолітичний ферментний препарат Нейтраза
enzyme preparation Neitraza
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив протеолітичного ферментного препарату Нейтраза на вміст амінного азоту в суслі, динаміку виділення діоксиду вуглецю та накопичення біомаси дріжджів. Рекомендовано внесення ФП Нейтраза при приготуванні замісу в кількості 0,2 кг на 1 тонну крохмалю. The influence of enzyme preparation Neitraza on alcohol brew have been studied. Addition of enzyme preparation Neitraza in the starch row materials is recommended.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18656
Тип содержания: Article
Располагается в коллекциях:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2012. – № 726

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
28-102-104.pdf215,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.