Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18656
Title: Застосування ферментних препаратів протеолітичної дії при одержанні спиртової бражки
Authors: Бліщ, Р. О.
Bibliographic description (Ukraine): Бліщ Р. О. Застосування ферментних препаратів протеолітичної дії при одержанні спиртової бражки / Р. О. Бліщ // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2012. – № 726 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 102–104. – Бібліографія: 4 назви.
Issue Date: 2012
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Keywords: протеолітичний ферментний препарат Нейтраза
enzyme preparation Neitraza
Abstract: Досліджено вплив протеолітичного ферментного препарату Нейтраза на вміст амінного азоту в суслі, динаміку виділення діоксиду вуглецю та накопичення біомаси дріжджів. Рекомендовано внесення ФП Нейтраза при приготуванні замісу в кількості 0,2 кг на 1 тонну крохмалю. The influence of enzyme preparation Neitraza on alcohol brew have been studied. Addition of enzyme preparation Neitraza in the starch row materials is recommended.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18656
Content type: Article
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2012. – № 726

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
28-102-104.pdf215,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.