Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18628
Назва: Вплив температури на життєздатність міцелію Eremothecium ashbyi Guill
Автори: Поліщук, В. Ю.
Маланюк, М. І.
Карпенко, О. Я.
Дуган, О. М.
Бібліографічний опис: Вплив температури на життєздатність міцелію Eremothecium ashbyi Guill / В. Ю. Поліщук, М. І. Маланюк, О. Я. Карпенко, О. М. Дуган // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2012. – № 726 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 158–163. – Бібліографія: 22 назви.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Теми: аскоміцет
Eremothecium ashbyi
рибофлавін
культивування
температура
зберігання
ascomycetes
Eremothecium ashbyi
riboflavin
cultivation
temperature
storage
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив температури на ріст та збереження життєдіяльності міцелію аскоміцету Eremothecium ashbyi F340, який є перспективним об’єктом для отримання рибофлавіну біотехнологічним методом. Встановлено нижню та верхню граничні температури культивування, які дорівнюють відповідно 4 та 38°С. Встановлено час, протягом якого міцелій E.ashbyi зберігає свою життєдіяльність за дії температур, вищих за верхню граничну температуру. Досліджено умови для зберігання культури в активному стані. It was investigated the temperature influence on a growth and preservation of mycelium vital activity of ray fungus Eremothecium аshbyi F340, which is perspective object for receipt of riboflavin by biotechnological method. The cultivation temperature maximum and minimum were established and equal accordingly 4 and 38°C. It was established the time of preservation of vital activity of E. аshbyi under impact of higher than maximum temperature. It was investigated the conditions of storage of the culture in active statement.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18628
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2012. – № 726

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
38-158-163.pdf197,82 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.