Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1753
Назва: Властивості, механізм та кінетика екстрагування олії з насіння амаранту
Автори: Семенишин, Є. М.
Троцьки, В. І.
Федорчук-Мороз, В. І.
Ятчишин, Ю. Й.
Бібліографічний опис: Властивості, механізм та кінетика екстрагування олії з насіння амаранту / Є. М. Семенишин, В. І. Троцьки, В. І. Федорчук-Мороз, Ю. Й. Ятчишин // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2008. – № 622 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 80-83. – Бібліографія: 3 назви.
Дата публікації: 2008
Видавництво: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Виконано дослідження та аналіз механізму та кінетики екстракційного вилучення олії з насіння родини амарантових. Розроблено математичну модель екстрагування, яка адекватно описує процес в умовах замкнутого періодичного процесу. Визначено кінетичні коефіцієнти, які необхідні для розрахунків процесу екстрагування в реальних умовах. Executed researches and analysis of mechanism and kinetics of extraction exception of butter from the seed of family of amaranths. Developed mathematical model of extracting, which adequately describes a process in the conditions of the reserved batch process. Determined kinetic coefficients, necessary for the calculations of process in the real terms.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1753
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2008. – № 622

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19.pdf183 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.