Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1738
Назва: Природна асоціація "Тибетський грибок" як потенційний промисловий продукт функціонального молочнокислого напою
Автори: Воробець, Н. І.
Вічко, О. І.
Червепова, В. Г.
Щеглова, Н. С.
Новіков, В. П.
Бібліографічний опис: Природна асоціація "Тибетський грибок" як потенційний промисловий продукт функціонального молочнокислого напою / Н. І. Воробець, О. І. Вічко, В. Г. Червепова, Н. С. Щеглова, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2008. – № 622 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 107-112. – Бібліографія: 9 назв.
Дата публікації: 2008
Видавництво: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Запропоновано оптимальні умови культивування природної асоціації "тибетський грибок" з метою отримання функціонального напою. Вивчено антибіотичну стійкість асоціації та антимікробні властивості напою, отриманого внаслідок культивування вищезгаданої асоціації. Досліджено мікробний склад природної асоціації “тибетський грибок”. Optimal cultivation terms of “tibet’s fungii” were offered in order to get the functional drink. Antibiotic firmness and antibacterial properties of the drink were studied, which was received in the result of cultivation of this association. Bacterial composition of natural association “tibet’s fungii” was investigated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1738
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2008. – № 622

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24.pdf454,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.