Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1738
Title: Природна асоціація "Тибетський грибок" як потенційний промисловий продукт функціонального молочнокислого напою
Authors: Воробець, Н. І.
Вічко, О. І.
Червепова, В. Г.
Щеглова, Н. С.
Новіков, В. П.
Bibliographic description (Ukraine): Природна асоціація "Тибетський грибок" як потенційний промисловий продукт функціонального молочнокислого напою / Н. І. Воробець, О. І. Вічко, В. Г. Червепова, Н. С. Щеглова, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2008. – № 622 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 107-112. – Бібліографія: 9 назв.
Issue Date: 2008
Publisher: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Abstract: Запропоновано оптимальні умови культивування природної асоціації "тибетський грибок" з метою отримання функціонального напою. Вивчено антибіотичну стійкість асоціації та антимікробні властивості напою, отриманого внаслідок культивування вищезгаданої асоціації. Досліджено мікробний склад природної асоціації “тибетський грибок”. Optimal cultivation terms of “tibet’s fungii” were offered in order to get the functional drink. Antibiotic firmness and antibacterial properties of the drink were studied, which was received in the result of cultivation of this association. Bacterial composition of natural association “tibet’s fungii” was investigated.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1738
Content type: Article
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2008. – № 622

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24.pdf454,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.