Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/15945
Назва: Конкурентна стратегія на засадах нового маркетингу
Інші назви: Competitive strategy based on new marketing
Автори: Юринець, О. В.
Марущак, О. Я.
Бібліографічний опис: Юринець О. В. Конкурентна стратегія на засадах нового маркетингу / О. В. Юринець, О. Я. Марущак // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2012. – № 725 : Проблеми економіки та управління. – С. 405–412. – Бібліографія: 8 назв.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Теми: інновації
антиідея
стратегія “блакитних океанів”
конкуренція
новий маркетинг
innovation
antiidea
“blue oceans” strategy
competition
new marketing
Короткий огляд (реферат): На основі актуальної концепції прогнозування тенденцій на ринку Trend-Watching та основних аспектів стратегії “блакитних океанів” розглянуто реальні приклади використання “антиідей” у закладах сфери обслуговування в Україні. Сформульовані основні принципи, які забезпечують успішність стратегії “блакитних океанів” на прикладі мережі українських ресторанів “ФЕСТ. Сформульовано рекомендації щодо доцільності використання цієї стратегії. The article is based on current concepts of forecasting market trends, which is called Trend-Watching and also on fundamental aspects of the “blue oceans” strategy analyzed real examples of “anti ideas” in the service sector establishments in Ukraine. The main principles that ensure successes of the “blue ocean” strategy were formulated in the article. Object of research is Ukrainian Restaurant chain – “Fest”. Recommendations on the feasibility of using this strategy were formulated in the article.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/15945
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Проблеми економіки та управління. – 2012. – №725

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
62_405-412_Vis_725_Ekonomika.pdf296,35 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.