Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1465
Назва: Біохімічний склад ягід кримських аборигенних сортів винограду як перспективних джерел біологічно активних сполук
Автори: Толкачова, Н. В.
Левченко, С. В.
Волникін, В. О.
Чирва, В. Я.
Бібліографічний опис: Біохімічний склад ягід кримських аборигенних сортів винограду як перспективних джерел біологічно активних сполук / Н. В. Толкачова, С. В. Левченко, В. О. Волникін, В. Я. Чирва // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2008. – № 622 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 73-74. – Бібліографія: 8 назв.
Дата публікації: 2008
Видавництво: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Досліджено хімічний і біохімічний склад ягід аборигенних сортів винограду столового і технічного напряму. Здійснено кількісний аналіз вмісту загальних фенольних і пектинових речовин у зрілих ягодах винограду. Substitution chemical and biochemical composition of grape vine berries of the local table and wine varieties. The quantitative analysis of maintenance of phenolic and pectins matters of commons is carried out in the mature grape vine berries.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1465
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2008. – № 622

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17.pdf127,41 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.