Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1416
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГродзіцька, О. С.-
dc.contributor.authorПаляниця, Л. Я.-
dc.contributor.authorБерезовська, Н. І.-
dc.contributor.authorКосів, Р. Б.-
dc.contributor.authorШвабюк, О. В.-
dc.date.accessioned2009-09-11T07:11:29Z-
dc.date.available2009-09-11T07:11:29Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationРоль целюлоз у біоконверсії жита до спирту / О. С. Гродзіцька, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, О. В. Швабюк // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2008. – № 622 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 113-116. – Бібліографія: 5 назв.uk
dc.identifier.urihttp://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1416-
dc.description.abstractДосліджено вплив целюлолітичних ферментних препаратів на показники житнього сусла та склад бражок. Доведено, що використання целюлолітичних ферментних сприяє збільшенню виходу спирту з тонни умовного крохмалю. The influence of сеllulases on proofs of wort from rye and composition of ferment is investigated. It is proved that the use of cellulases promote to increase exit of spirit from the ton of conventional starch.uk
dc.publisherВидавництво Національного університету "Львівська політехніка"uk
dc.titleРоль целюлоз у біоконверсії жита до спиртуuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2008. – № 622

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25.pdf151,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.