Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/13877
Назва: Застосування штучного інтелекту для управління інноваційними процесами у ланцюгах вартості
Інші назви: Application of artificial intelligence for innovative processes control in chains of cost
Автори: Новаківський, І. І.
Рачинська, Г. В.
Бібліографічний опис: Новаківський І. І. Застосування штучного інтелекту для управління інноваційними процесами у ланцюгах вартості / І. І. Новаківський, Г. В. Рачинська // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2011. – № 720 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – С. 303–309. – Бібліографія: 8 назв.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Теми: інноваційні процеси
інтегровані ланцюги вартості
інформаційна модель
інтелектуальний агент
мультиагентна система
innovative processes
computer-integrated chains of cost
informative model
intellectual agent multitalented system
Короткий огляд (реферат): Розроблено узагальнену схему виконання завдань управління інноваційними процесами, виокремлено структурні складові інтелектуальних інформаційних систем; сформовано характеристику інтелектуального агента. Проведено дослідження, спрямоване на пошук нових форм та оновлення інформаційних структур для підтримання розвитку бізнесу. The generalized algorithm of task-solving in innovative processes is presented, the structural constituents of the intellectual informative systems are selected, description of intellectual agent is formed. The research is directed on the search of new forms and update of informative structures for support of business development.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/13877
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – 2011. – №720

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
48_303-309_Vis_720_Menegment.pdf531,45 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.