Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1308
Назва: Joint obtaining of 2,5-diethyl-3,4-dihydro-2H-pyran-2- methanol and sodium salt of 2,5-diethyl-3,4-dihydro-2Hpyran- 2-carboxylic acid via Cannizzaro reaction
Інші назви: Сумісне одержання 2,5-діетил-3,4-дигідро-2Н-піран-2-метанолу та натрієвої солі 2,5-дієтил-3,4-дигідро-2Н-піран-2-карбонової кислоти за реакцією Канніццаро
Автори: Karpyak, Natalya
Marshalok, Galyna
Kovalskyi, Yaroslav
Fedevych, Maria
Бібліографічний опис: Joint obtaining of 2,5-diethyl-3,4-dihydro-2H-pyran-2- methanol and sodium salt of 2,5-diethyl-3,4-dihydro-2Hpyran- 2-carboxylic acid via Cannizzaro reaction / Natalya Karpyak, Galyna Marshalok, Yaroslav Kovalskyi, Maria Fedevych // Chemistry & Chemical Technology. – 2009. – Volume 3, number 2. – P. 91–94. – Bibliography: 16 titles.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Publishing House of Lviv Polytechnic National University
Теми: a-alkylacrolein dimers
derivatives of a-alkylacrolein dimers
Cannizzaro reaction
димери α-алкілакролеїнів
похідні димерів α-алкілакролеїнів
реакція Канніццаро
Короткий огляд (реферат): Kinetic regularities of joint obtaining of 2,5-diethyl-3,4-dihydro-2H-pyran-2-methanol and sodiumsalt of 2,5-diethyl-3,4-dihydro-2H-pyran-2-carboxylic acid have been investigated.Optimal synthesis conditions have been established and physico-chemical characteristics of the main products have been determined. Досліджено кінетичні закономірності процесу сумісного одержання 2,5-діетил-3,4-дигідро-2Н-піран-2-метанолу та Na солі 2,5-дієтил-3,4-дигідро-2Н-піран-2-карбонової кислоти. На основі отриманих результатів встановлено оптимальні умови синтезу цільових продуктів та встановлені їх фізико-хімічні характеристики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1308
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Chemistry & Chemical Technology. – 2009. – Vol. 3, No. 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
02.pdf140,58 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.