Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1177
Назва: Особливості ацилювання спиртів
Автори: Барановська, О. Е.
Бібліографічний опис: Барановська О. Е. Особливості ацилювання спиртів / О. Е. Барановська // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2008. – № 609 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 193-196. – Бібліографія: 5 назв.
Дата публікації: 2008
Видавництво: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Досліджено ацилювання спиртів оцтовою кислотою та ацилхлоридами. Встановлено кількісні залежності між структурою алкоголю і константою рівноваги для естерифікації і константою швидкості для алкоголізу хлорангідридів. Acylation of alcohols by acetic acid and acylchlorides has been investigated. Quantitative relations between alcohol structure and equilibrium constant of esterification and rate constant of chloranhydrides has been established.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1177
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2008. – № 609

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
48.pdf377,26 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.