Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1154
Назва: Формування ланцюга пропозиції у виробництві харчових продуктів
Автори: Якимишин, Л. Я.
Рожко, Н. Я.
Васильців, Н. М.
Бібліографічний опис: Якимишин Л. Я. Формування ланцюга пропозиції у виробництві харчових продуктів / Л. Я. Якимишин, Н. Я. Рожко, Н. М. Васильців // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2008. – № 628 : Проблеми економіки та управління. – С. 696–703. – Бібліографія: 9 назв.
Дата публікації: 2008
Видавництво: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Досліджено проблематику формування ланцюга пропозиції на ринку харчових продуктів. Встановлено (визначено) чинники, що мотивують інтеграцію підприємств в ланцюгу пропозиції, та ідентифіковано складові синергічного ефекту увиробництві кондитерських виробів. Обґрунтовано алгоритм формування ланцюга пропозиції кондитерської фабрики та розроблено методику інтегральної оцінки перспективності такої стратегії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1154
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Проблеми економіки та управління. – 2008. – №628

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
113.pdf171,5 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.