Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1137
Назва: Аналіз стану та проблеми планування майнового потенціалу підприємств харчової промисловості
Автори: Тарасюк, Г. М.
Бібліографічний опис: Тарасюк Г. М. Аналіз стану та проблеми планування майнового потенціалу підприємств харчової промисловості / Г. М. Тарасюк // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2008. – № 628 : Проблеми економіки та управління. – С. 659–666. – Бібліографія: 3 назви.
Дата публікації: 2008
Видавництво: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Теми: потенціал
майновий потенціал
підприємства
харчова промисловість
планування
планування потенціалу
potential
property potential
enterprise
food industry
planning
planning of potential
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз сучасного стану майнового потенціалу підприємств харчової промисловості, визначено особливості та основні проблеми його розвитку, доведено необхідність планування розвитку майнового потенціалу як важливої складової сукупного потенціалу підприємства в сучасних умовах господарювання. Розглянуто авторське бачення щодо визначення понять «майновий потенціал» та «планування майнового потенціалу». The property potential of food industry enterprises in the current situation are analyzed in the article. Main problems and features of their evolution are determined. The necessary of planning the development of property potential as important part of general potential is proved. Such economics categories as "property potential" and "planning of potential" are viewed by author.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1137
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Проблеми економіки та управління. – 2008. – №628

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
107.pdf177,53 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.