Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1024
Назва: Дослідження особливостей ринку сичужних сирів в Україні
Автори: Мамчин, М. М.
Боляновська, Д. С.
Бурак, Є. І.
Бібліографічний опис: Мамчин М. М. Дослідження особливостей ринку сичужних сирів в Україні / М. М. Мамчин, Д. С. Боляновська, Є. І. Бурак // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2008. – № 623 : Логістика. – С. 176–181. – Бібліографія: 5 назв.
Дата публікації: 2008
Видавництво: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Описано і проаналізовано сучасний стан ринку сичужних сирів в Україні. Визначено основні тенденції на світовому ринку сировиробництва. Зроблено прогноз щодо основних тенденцій, які спостерігатимуться на цьому ринку в майбутньому. Окреслено місце і перспективи розвитку виробництва сирів в Україні. Described and analysed the modern condition place of solid fast fat cheese in Ukraine. Certainly basic tendencies in the world market of production of cheeses. A prognosis is done in relation to basic tendencies which will be observed at this market in the future. Outlined place and prospects of development of production of cheeses in Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1024
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Логістика. – 2008. – №623

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
25.pdf277,34 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.