Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1011
Назва: Інноваційна активність діяльності підприємств харчової промисловості
Автори: Товста, Т .Л.
Бібліографічний опис: Товста Т. Л. Інноваційна активність діяльності підприємств харчової промисловості / Т. Л. Товста /// Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2008. – № 628 : Проблеми економіки та управління. – С. 326–330. – Бібліографія: 5 назв.
Дата публікації: 2008
Видавництво: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Теми: інноваційна продукція
технологічні інновації
інноваційна активність
підприємств харчової
промисловості
інноваційна інфраструктура
innovative products
technological innovations
innovative activity of food industry
enterprises
innovative infrastructure
Короткий огляд (реферат): Досліджено механізм впровадження інновацій на підприємствах харчової промисловості. Запропоновано основні заходи прискореного розвитку сучасної інфраструктури як важливого чинника активізації інноваційної діяльності і забезпечення конкурентоспроможності економіки України. The mechanism of innovations implementation in food industry enterprises has been investigated. Main measures have been suggested to accelerate the development of present-day infrastructure as an important factor in stirring up innovative activity and ensuring competitiveness of Ukrainian economy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1011
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Проблеми економіки та управління. – 2008. – №628

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
51.pdf169,05 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.