Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/36475
Title: Методи, методика та результати порівняльного аналізу електронних підписів згідно ДСТУ ISO/IEC 14888-3:2014
Authors: Горбенко, І. Д.
Єсіна, М. В.
Bibliographic description (Ukraine): Горбенко І. Д. Методи, методика та результати порівняльного аналізу електронних підписів згідно ДСТУ ISO/IEC 14888-3:2014 / І. Д. Горбенко, М. В. Єсіна // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Серія: Автоматика, вимірювання та керування. – 2016. – № 852. – С. 9–22. – Бібліографія: 24 назви.
Issue Date: 2016
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Keywords: аналіз механізмів ЕП
вагові коефіцієнти
електронний підпис
електронний підпис
критерій оцінки ЕП
методи порівняльного аналізу ЕП
electronic signature mechanisms analysis
weight indices
electronic signature
electronic signature estimation criterion
electronic signature comparison analysis methods
Abstract: Розглядаються методи порівняльного аналізу властивостей механізмів електронного підпису (ЕП) згідно з ДСТУ ISO/IEC 14888-3:2014. Досліджено та проана- лізовано існуючі методи порівняльного аналізу ЕП на основі методу аналізу ієрархій та методів вагових коефіцієнтів. Наведено певні критерії та показники, що можуть бути використані під час порівняльного аналізу властивостей механізмів ЕП. The paper deals with the comparative analysis methods of electronic signature (ES) mechanisms according to DSTU ISO/IEC 14888-3:2014 properties. The existing comparative analysis methods of ES based on the hierarchy analysis process and weight indices methods are investigated and analyzed. Some criteria and indicators that can be used in the comparative analysis of ES mechanisms properties are presented.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/36475
Content type: Article
Appears in Collections:Автоматика, вимірювання та керування. – 2016. – №852

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3_9-22.pdf511,53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.