Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/34000
Назва: Модель производства высокоэффективных премиксов
Автори: Єгоров, Б. В.
Макаринская, А. В.
Бібліографічний опис: Єгоров Б. В. Модель производства высокоэффективных премиксов / Б. В. Єгоров, А. В. Макаринськая // Зернові продукти і комбікорми. – 2009. – № 1. – С. 43–46. – Библиография: 27 названий.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Одеська національна академія харчових технологій
Теми: модель
премикс
качество
model
premix
quality
Серія/номер: Свідоцтво: Серія КВ, № 12576-1460Р;
Короткий огляд (реферат): В материалах статьи рассмотрена структурно-логическая модель формирования высококачественных премиксов, на основе которой предложена модель их производства. The structure model of the forming of the high effective premixes has been considerated in this article. The model of the premixes production has been proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/34000
ISSN: ISSN 2313-478X (print) ISSN 2411-3921 (online)
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Статті та тези

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЗПК №1 2009 43-46.pdf286,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора