Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/26602
Title: Аналіз технології виробництва преміксів
Authors: Єгоров, Б. В.
Макаринська, А. В.
Ситько, О. М.
Bibliographic description (Ukraine): Єгоров Б. В. Аналіз технології виробництва преміксів / Б. В. Єгоров, А. В. Макаринская, О. М. Ситько // Зернові продукти і комбікорми. – 2006. – № 3. – С. 21–24. – Бібліографія: 6 назв.
Issue Date: 2006
Publisher: Одеська національна академія харчових технологій
Keywords: технологія
премікси
виробництво
однорідність
якість
Abstract: Наведено аналіз двох принципово відмінних технологій виробництва преміксів, розроблених фірмами Buhler AG (Швейцарія) і Combico (Україна). Результати технологічних випробувань свідчать про перевагу порційного принципу організації технології виробництва преміксів фірми Combico.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/26602
ISSN: 2313-478X
Content type: Article
Appears in Collections:Статті та тези

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2006_3_21-24.pdf503,3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools