Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/26602
Назва: Аналіз технології виробництва преміксів
Автори: Єгоров, Б. В.
Макаринська, А. В.
Ситько, О. М.
Бібліографічний опис: Єгоров Б. В. Аналіз технології виробництва преміксів / Б. В. Єгоров, А. В. Макаринская, О. М. Ситько // Зернові продукти і комбікорми. – 2006. – № 3. – С. 21–24. – Бібліографія: 6 назв.
Дата публікації: 2006
Видавництво: Одеська національна академія харчових технологій
Теми: технологія
премікси
виробництво
однорідність
якість
Короткий огляд (реферат): Наведено аналіз двох принципово відмінних технологій виробництва преміксів, розроблених фірмами Buhler AG (Швейцарія) і Combico (Україна). Результати технологічних випробувань свідчать про перевагу порційного принципу організації технології виробництва преміксів фірми Combico.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/26602
ISSN: 2313-478X
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Статті та тези

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2006_3_21-24.pdf503,3 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора