Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/26538
Назва: Об оценке стабильности функционирования технологических процессов и систем
Автори: Егоров, Б. В.
Макаринская, А. В.
Кац, И. С.
Бібліографічний опис: Егоров Б. В. Об оценке стабильности функционирования технологических процессов и систем / Б. В. Егоров, А. В. Макаринская, И. С. Кац // Зернові продукти і комбікорми. – 2008. – № 3 (31). – С. 35–37. – Библиография: 8 названий.
Дата публікації: 2008
Видавництво: Одесская национальная академия пищевых технологий
Теми: технология
процесс
система
стабильность
дисперсия
technology
process
system
stability
a dispersion
Короткий огляд (реферат): В статье теоретически обосновано применение показателя стабильности для оценки эффективности технологических процессов производства на примере технологического процесса смешивания компонентов премиксов. In article it is theoretically proved applications of a parameter of stability for an estimation of efficiency of technological processes of manufacture by the example of technological process of mixing of components premix.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/26538
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Статті та тези

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3-2008.pdf492,21 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора