Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/26386
Title: Перспективи розвитку ринку м’яса України
Authors: Єгоров, Б. В.
Макаринська, А. В.
Bibliographic description (Ukraine): Єгоров Б. В. Перспективи розвитку ринку м’яса України / Б. В. Єгоров, А. В. Макаринская // Зернові продукти і комбікорми. – 2011. – № 1 (41). – С. 28–29. – Бібліографія: 7 назв.
Issue Date: 2011
Publisher: Одеська національна академія харчових технологій
Keywords: поголів’я свиней та птиці
м'ясо
обсяги виробництва
pigs and poultry
meat production
Abstract: В матеріалах статті наведено данні з обсягів виробництва та імпорту м’яса свинини та птиці в Україні за останні п’ять років, а також основні шляхи вирішення проблем дефіциту на ринку м’яса. In the article provides data on output and imports of pork and poultry in Ukraine over the past five years and the main ways of solving the problems of shortage in the meat market.
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/26386
ISSN: 2313-478X
Content type: Article
Appears in Collections:Статті та тези

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2011 1о.jpgобложка журналу568 kBJPEGThumbnail
View/Open
2011_1.pdfзміст журналу364,13 kBAdobe PDFView/Open
2011-1.pdfосновна стаття322,2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools