Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/26384
Назва: Теоретические предпосылки совершенствования сыпучих компонентов премиксов
Автори: Егоров, Б. В.
Макаринская, А. В.
Бібліографічний опис: Егоров Б. В. Теоретические предпосылки совершенствования сыпучих компонентов премиксов / Б. В. Егоров, А. В. Макаринская // Зернові продукти і комбікорми. – 2007. – № 1. – С. 40–41. - Библиография: 6 названий.
Дата публікації: 2006
Видавництво: Одесская национальная академия пищевых технологий
Теми: смешивание
микрочастицы
свойства
самосортирование
плотность
Короткий огляд (реферат): В статье приведен анализ теории смешивания сыпучих компонентов и различных моделей смешивания в лопастном смесителе, влияния физических факторов сыпучих компонентов на эффективность их смешивания.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/26384
ISSN: 2313-478X
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Статті та тези

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2007-1-40-41.pdfосновна стаття272,45 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора