Please use this identifier to cite or link to this item: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18667
Title: Вибір оптимальних технологічних параметрів отримання антимікробної настоянки
Authors: Стадницька, Н. Є.
Павлюк, І. В.
Швець, В. В.
Губицька, І. І.
Лубенець, В. І.
Новіков, В. П.
Bibliographic description (Ukraine): Вибір оптимальних технологічних параметрів отримання антимікробної настоянки / Н. Є. Стадницька, І. В. Павлюк, В. В. Швець, І. І. Губицька, В. І. Лубенець, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2012. – № 726 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 105–110. – Бібліографія: 9 назв.
Issue Date: 2012
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Keywords: звіробій звичайний
антимікробна активність
настоянки
Hypericum perforatum
antimicrobial activity
tinctures
Abstract: Експериментально обґрунтовано вплив технологічних параметрів (вид та розмір частинок сировини, співвідношення сировина–екстрагент, час настоювання) на показники антимікробної активності настоянки із звіробою звичайного (Hypericum perforatum). The article experimentally proved the influence of technological parameters (species and size of particles of raw, ratio of raw-extractant, time of infusion) on parameters of antimicrobial activity of tincture (Hypericum perforatum).
URI: http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/18667
Content type: Article
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2012. – № 726

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
29-105-110.pdf253,57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.